Altınlı teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Altınlı teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2013 01:30

GELİBOLU Belediyesi’nin çöp toplama ve temizlik işini yürüten özel firmada 3 yıldır görev yapan evli ve bir çocuk babası 28 yaşındaki Mert Çetin, titiz çalışmasıyla esnafın takdirini kazandı.

Haberin Devamı

Sorumlu olduğu çarşı ve iskele bölgesindeki üstün performansından dolayı, Çetin’i yılın örnek temizlik işçisi seçen bölge esnafı, onu Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Moda Erkek Kuaförü’nün sahibi Hüseyin Tok da çiçek buketiyle kutladığı Mert Çetin’i bir yıl ücretsiz tıraş etme sözü verdi.
Başkan CHP’li Mustafa Özacar, Altan Temizlik Şirketi Sorumlusu Emre Yeniocak ve bir grup esnaf, İskele Meydanı’nda çalıştığı sırada Çetin’in yanına gitti. Olan bitenden habersiz Mert Çetin, başkan ve sorumlu müdürünün de yer aldığı kalabalığı yanında görünce şaşkınlığa uğradı. Esnafın durumu anlatmasıyla rahatlayan Çetin’i ilk kutlayan Başkan Özacar oldu.
Sürpriz karşısında duygulanan Mert Çetin, “Belediye başkanımızın, ‘Çalıştığınız yere, işinize saygınız olsun’ şeklinde bir sözü vardı. Ben de 3 yıldır bu sözü unutmadan çalışıyorum. Bu şekilde takdir edilmek çok sevindirici” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!