Altıeylül’de renkli hizmet

Güncelleme Tarihi:

Altıeylül’de renkli hizmet
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 17:44

BALIKESİR’in Altıeylül Belediyesi, kentteki merdivenlerle oturma banklarını rengarenk boyayarak ilçeye ayrı bir hava kattı.

Haberin Devamı

Altıeylül’de renkli hizmet

Altıeylül Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından merkez ve kırsalda ihtiyaç duyulan yerlere çocuklar için oyun grupları ve parklar kurulurken; kadınlar için yerleştirilen açık hava spor aletleri de hizmet vermeye başladı. Çalışmalarını yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli, ilçeye ayrı bir renk katmak ve ayrı bir hava vermek için estetiği ön planda tutarak merdiven ve oturma banklarını rengarenk boyadı. Birbirinden farklı renklerin kullanılarak boyanan merdivenler ve oturma bankları görsellik anlamında da farklılığı ile dikkat çekti. Yapılan çalışmalar vatandaşın da beğenisini kazandı

Haberin Devamı

Altıeylül’de renkli hizmet

.

AK Partili Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da, "Yaşanabilir ve yeşil bir Altıeylül için çalışıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu konuda ciddi bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızın dinlenip, vakit geçirebilecekleri, çocuklarımızın oyun oynayabileceği yeşil alan ve parklar yaparak hizmete açtık. Şehrin estetiğini ön planda tutarak ilçe sınırları içerisinde bulunan merdivenleri maviden, bordoya, sarıdan, yeşile farklı, birbirinden güzel ve çeşitli renklerle boyadık. Oturma banklarını de renklendirdik. Yaşanabilir bir Altıeylül için haftanın 7 günü 24 saat esasıyla çalışıyoruz. Bir işi bir şekilde yapıp bitirmek yetmez, estetik anlayışına da uygun olmalı" dedi.




BAKMADAN GEÇME!