Altay'ın gözü liderde

Güncelleme Tarihi:

Altayın gözü liderde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 13:58

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta üst sıralara tırmanmayı hedefleyen 10 puanlı Altay'da gözler hafta sonunda deplasmanda lider Zonguldak Kömürspor'la oynanacak maça çevrildi.

Haberin Devamı

"15 BİN TARAFTARI SUSMUYOR"

Çıktığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 17 puan toplayan Zonguldak Kömürspor, attığı 19 golle grubun en skorer ekibi konumunda. Son 3 haftada puan kaybı yaşamayan Zonguldak Kömürspor'un iç sahada büyük bir seyirci desteği ile oynadığını kaydeden teknik direktör Serdar Sabuncu, "90 dakika susmayan ateşli bir taraftar kitlesine sahipler. Evlerinde 15 bin kişi ile rakibe büyük baskı kuruyorlar" dedi.
Zonguldak Kömürspor'un oynadığı müsabakaları iyi analiz ettiklerini dile getiren Serdar Sabuncu, şöyle devam etti:
"Etkili futbol oynayan güçlü bir rakiple karşılaşacağız. Oturmuş kadrolarını kaliteli isimlerle takviye ettiler. Saha içinde uyumlular. Zevkli ve çekişmeli bir müsabaka olacağını düşünüyorum. Oyun felsefemiz belli. Her zaman olduğu gibi, kazanmak için sahaya çıkacağız."
Cezalı oyuncuları Badri Can ve Furkan'ın yokluğunda şans vereceği isimlere de güveninin tam olduğunu ifade eden Serdar Sabuncu, "Biz bir takımız. Görev alacak her futbolcum elinden gelenin en iyisini yapacaktır" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!