Altay'da fatura hakeme

Güncelleme Tarihi:

Altayda fatura hakeme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 01:19

ALTAY Başkanı Aslan Savaşan ve teknik direktör Yalçın Koşukavak 2-2 sona eren Göztepe derbisinde hakem Sarper Barış Saka'nın maçı katlettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Saka'nın cesaretli bir maç yönetemediğini belirten Savaşan, "Hakem Göztepeli Sabutay'ın futbolcularımıza attığı dirsekleri görmezden geldi. Ayrıca verdiği penaltı çok ucuzdu. Galibiyetimize engel oldu" dedi. Savaşan maçtan sonra da tribünden Saka'ya sert tepki göstermiş, "Yazıklar olsun senin gibi hakeme, 101 yıllık kulüp aleyhine böyle penaltı çalınmaz" cümlelerini kullanmıştı.
Yalçın Koşukavak ise hakem kararlarının maçın önüne geçtiğini söyledi. Genç çalıştırıcı, 77'nci dakikada aleyhlerine verilen penaltıda Göztepeli Emrah'ın kendini yere attığını söyledi. Koşukavak, "Alakasız penaltı ile 3 puanımız gitti. Ben de o pozisyonda çizgi ihlali yaptım ve tribüne gönderildim. Hakem Göztepe'ye yardım etti" şeklinde konuştu.
Altay'ın başında çıktığı ilk maçta golle tanışan ve 1 puan alan Koşukavak, "Galibiyet hasretimiz 14 maça çıktı. Ancak en kısa sürede toparlanacağız. Bu takım gerçek gücünü gösterecek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!