Alışverişe Barcelona modeli

Güncelleme Tarihi:

Alışverişe Barcelona modeli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2013 00:00

İZMİR Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen İzmir Alışveriş Festivali, 13 Şubat’ta başlayacak, 10 gün sürecek.

Hatay, Alsancak, Güzelyalı, Kemeraltı, Karşıyaka ve Buca’daki çarşılarda organize edilecek festival boyunca konserler, defileler ve sürpriz etkinlikler olacak. Vatandaşlar alışveriş yaparken eğlenme fırsatı bulacak. Esnaf da festivale özel indirimlerle cazip imkanlar sunacak. 12 Şubat akşamı Körfez’de yapılacak havaifişek gösterisiyle başlayacak festival boyunca çarşılar sabah 10.00’dan gece 22.00’ye kadar açık kalacak. Pop müziğin önde gelen isimlerinden Burak Kut, Zeynep Dizdar ve Gökhan Keser de konser verecek.
İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jak Eskinazi, İzmirlilere hem ekonomik hem de eğlenceli bir festival yaşatmak istediklerini söyledi. Festivalin açılışını gelinlik fuarının açılışıyla aynı anda yapacaklarını belirten Eskinazi, “Kentimizin çarşılarını canlandırmak istiyoruz. İzmir’in çevre illerinden de birçok kişi alışveriş için İzmir’i tercih ediyor. Bu nedenle çarşıların her daim canlı tutulması ticaretin devamlılığının sağlanması için önem taşıyor. Belediyemizin ve Esnaf Odası’nın desteğiyle 31 Ağustos-9 Eylül 2012 tarihlerinde Uluslararası İzmir Fuarı coşkusuyla İzmir Alışveriş Festivali’ni düzenlemiştik. Geçen yılki festivali geliştirerek bu sene de çalışmalara devam ediyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!