Akhisar'da kaldı bir

Güncelleme Tarihi:

Akhisarda kaldı bir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2013 00:00

Tüm futbol otoritelerinin sezonun ortasında düşürdüğü Akhisar, mucizeye imza atmak üzere

Haberin Devamı

SÜPER Lig’de 33. haftanın kapanış maçında Mersin İdmanyurdu’nu Gekas’ın 88. dakika golüyle 1-0 yenerek 14’üncü sıraya çıkan Akhisar Belediyespor’da kurtuluşa “1 adım” kaldı. Son 6 haftada 13 puan toplayarak inanılmazı başaran yeşil-siyahlı ekip, pazar günü Orduspor deplasmanından 1 puanla bile dönse, düşme hattındaki rakipleri Karabükspor ve İstanbul BŞB’nin alacağı sonuçlara bakmadan kurtuluşunu ilan edecek.

Şansa bırakmayız
BŞB’nin son hafta Kasımpaşa, Karabük’ün ise Fenerbahçe ile oynayacağını hatırlatan Basın Sözcüsü İbrahim Evren Aar, “İlk bakışta iki takımın da işinin zor olduğu görülse de, BŞB’nin iki hafta önce Fener’i yendiğini unutmadık. Bu yüzden biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Ordu deplasmanında, 1 puana yatmadan, kazanarak ligde kalacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gekas'ın ege aşkı

GÜRAY’ın mükemel ortasını, havada adeta asılı kalıp kafayla filelere göndererek Akhisar’a 3 altın puan daha kazandıran Gekas toplam
gol sayısını 12’ye çıkardı. Yeşil-siyahlı kulüple devre arasında 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Yunan Kral, şimdiden pek çok kulübün transfer listesini süslemeye başladı.

“GEKAS hiçbir yere gitmez” diyen Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Her şeyden önce burada çok mutlu ve çok başarılı. Herkes tarafından el üstünde tutuluyor. Ama en önemlisi, o tam bir Ege aşığı. Ege’de yaşamak, burada nefes almak Gekas için çok önemli. Bu tutkusundan vazgeçeceğini sanmıyorum” dedi.

Akhisarda kaldı bir

SON haftalarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken Akhisar’ın dinamosu Ahmet Cebe’ye nazar değdi. Mersin maçında arka adalesinden sakatlanarak 19. dakikada yerini Sertan’a bırakan genç futbolcunun tedavisine hemen başlandı. Sağlık ekibi, Ahmet’in hafta sonuna yetişebileceğini, ayrıca iki haftadır takımdan ayrı kalan Kenan’ın da iyileştiğini bildirdi.

Aksihar’ın kurtuluş savaşında en az golleri atan Gekas kadar büyük katkısı olan kaleci Oğuz, Mersin maçında yaptığı kurtarışlarla baş tacı oldu. Son 6 haftada 3’ü Antalya’da olmak üzere 5 gol yiyen tecrübeli file bekçisi, 13 puanlık serüvenin baş aktörlerindi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!