Akhisar'da alışveriş festivali heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Akhisarda alışveriş festivali heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2015 01:45

MANİSA'nın Akhisar İlçesi'nde, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek alışveriş günleri'nin 29 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Akhisar'da Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, TYH Tekstil, Marka Fabrika Reklam Ajansı ve esnaf odalarının sponsorluklarında düzenlenecek ve dört gün sürecek 4. Akhisar Alışveriş Festivali, Belediye Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. AK Partli Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı'nın açış konuşmasından sonra, Akhisar 4. Alışveriş Festivali Tertip Komitesi Başkanı ve Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları Abdurrahman Yılmaz ve Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat festivalle ilgili bilgiler verdi.

Akhisarda alışveriş festivali heyecanı

Geçen 3 yıl içinde yapılan alışveriş festivallerinden edinilen tecrübe ile bu yı dördüncüsünü daha kapsamlı bir şekilde programladıklarını belirten Akhisar 4. Alışveriş Festivali Tertip Komitesi Başkanı Ömer İşçi, "4 gün boyunca dolu dolu program hazırlandı. Esnafımız ile halkımızı ve çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımıza daya iyi sunumlar yapmayı planladık. Özel hazırlanmış stantlarımızda sürpriz, cazip hediyelik eşyaların yanında, özellikle bölgemizden gelen konuklarımız ihtiyaçlarını karşılamak imkanı bulacaklardır. Bu arada iki bölüm halindeki festivalimizin ilk gününde 'Stil ve Moda Söyleşisi' başlığında Akhisar'da da tesisleri bulunan TYH Tekstil Firması'nın Tasarım Ekip Sorumlusu Sertan Arbalı ile Hızlı Moda Satın Alan Müşterilere Yönelik Tasarım Ekip Lideri Bilge Bulut, '2015 İlkbahar-Yaz, Sonbahar-Kış trendleri', 'Moda-Grafik-Tasarım Nedir?' konularında sunum yapacaklar. Özel müzik gurupları şehrimizin değişik noktalarında konserler verecek. Dans gösterileri yapılacak. Çocuklar için özel skeçler sunulacak. Festival boyunca esnaf fotoğrafları ilçenin iki ayrı noktasıda sergilenecek" dedi. İşçi, 29 Ocak - 1 Şubat tarihlerindeki Akhisar 4. Alışveriş festivaline tüm Egeliler'i beklediklerini söyledi.,

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!