AK Partili adaydan kapalı yol sorununa çözüm

Güncelleme Tarihi:

AK Partili adaydan kapalı yol sorununa çözüm
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 13:21

AK Parti Aydın birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, seçim çalışmaları kapsamında Germencik’in Ortaklar Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların, tehlike yarattığı için TCDD tarafından demir parmaklıklarla kapatılan tren yolunun geçtiği alanın tekrar açılmasını istemesi üzerine TCDD Bölge Müdürüyle telefonda görüştü. Olumlu yanıt alan Erdem, kapatılan bölümü demir kesme makasıyla kestirerek geçişe açtı.

Haberin Devamı

Ortaklar Mahallesi Tren İstasyon girişinde bulunan, Atatürk Caddesi ile Dr. Mahirbey Caddesi’ni birbirine bağlayan bölüm, tehlike yarattığı gerekçesiyle geçen Ocak ayında, TCDD tarafından demir parmaklıklarla kapatıldı. Yapılan alt geçitten akşam geçerken tedirgin olan vatandaşlar, mahalleyi de ikiye ayırdığı gerekçesiyle demir parmaklıkların kaldırılmasını istedi. İmza toplayan mahalle sakinleri, konuyu seçim çalışması için ziyaretlerine gelen AK Parti Aydın birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Erdem’e iletti. Erdem, parmaklıkları yerinde inceledi. Ardından TCDD Bölge Müdürü’nü telefonla arayarak konuyu iletti. Görüşme olumlu geçince TCDD’nin onayıyla demir parmaklıklar kesildi. Açılan yoldan ilk geçen de Erdem oldu.

Vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmayı da sürdüreceklerini söyleyen Erdem, "Bizim amacımız; vatandaşlarımızın yanlarında yer alarak onlara destek verip, sıkıntılarını ortadan kaldırmaktır. Yasal çerçeveler içinde istek ve dileklerine kulak vermektir. Buradaki geçidin vatandaşlar için sıkıntı yarattığını duydum. Buraya gelerek incelemelerde bulundum. TCDD Bölge Müdürümüzle görüştüm. Sağ olsun oda isteklerimize cevap verdi. Buranın açılması için onay verdi. Bu yolu yeniden vatandaşların geçebilmesi için açtık. Ancak ileri tarihlerde buraya ya alt geçit ya da üst geçit yapılması için çalışmalar yapılacak. Ortaklardaki vatandaşlarımızın bu sıkıntıları da buranın açılmasıyla gidermiş olduk. Gördüğüm kadarıyla herkes bundan mutlu oldu. Tabii ki bu bizi de mutlu etti" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!