Ahh Göztepe ahh

Güncelleme Tarihi:

Ahh Göztepe ahh
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2011 00:00

Son 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan İzmir temsilcisi, üçüncü sıradaki rakibinin 26. dakikada Yaşar’la bulduğu gole karşılık veremedi. Göztepe 58 puanda kalırken, bir maçı da eksik olan Bugsaş 54 puana ulaştı.

Haberin Devamı

İKİNCİ Lig Beyaz Grup Lideri Göztepe, Ankara deplasmanında üçüncü sıradaki Bugsaş’a   1-0 yenilerek yara aldı. Yaşar’ın 26. dakikada attığı gole karşılık veremeyen sarı-kırmızılı ekip 58 puanda kalırken, bir maçı eksik olan Bugsaş 54 puana ulaştı. İzmir temsilcisinde Uğurtan sarı kart cezalı duruma düşerken, gözler ikinci sıradaki Bandırmaspor’un bugün Gebzespor’la evinde oynayacağı maça çevrildi.

Yaşar kafayla attı

23. dakikada Uğurtan’ın ıskaladığı topu kapan Ali sağ kanattan ceza sahasına doldurdu, Fatih’in sert şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 26. dakikada sağ kanattan Mehmet’in kullandığı korner atışından gelen topu Yaşar kafayla ağlara yolladı: 1-0. 36. dakikada Hakan ceza sahası dışından kaleyi yokladı, Bekir meşin yuvarlağı kontrol etti. 55. dakikada Türker ceza sahası dışından çok sert vurdu, kaleci Bekir gole izin vermedi. 63. dakikada Yaşar sağ çaprazdan ceza sahasına girip şutunu çekti, yandan aut. 70. dakikada Serdar’ın arka direğe doldurduğu topa İlhan kafayı çaktı, üstten aut.

Haberin Devamı


- STAT: Yenikent ASAŞ
- HAKEMLER: Tayfur Özkan (5), Mehmet Tan (5), Cüneyt Taner (5)
- BUGSAŞ: Bekir (7) - Şener (5), Aydın (5) (Dk. 81 Abdullah 5), Gökhan Çalışır (6), Abdullah Gün (5), Serhat (6) (Dk. 46 Fırat 5), Ömer Çuğ (6), Ali (7), Fatih (5) (Dk. 43 Ender 5), Mehmet (6), Yaşar (7)
- GÖZTEPE: Akın (4) - İzzet (5), Anıl (4), Burak Keskin (5), Uğurtan (4), Raşit (4) (Dk. 75 Emin 5), Ferhat (4) (Dk. 64 Uğur Kıllı 5), Hakan (5), Halil (4) (Dk. 46 Serdar 5), İlhan (4), Türker (5)
- GOL: Dk. 26 Yaşar (Bugsaş)
- SARI KARTLAR: Serhat, Ender, Abdullah (Bugsaş), Uğurtan, İlhan, Anıl (Göztepe)

Çirkin olaylar

GÖZTEPELİ taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında karşılaşmadan önce olaylar çıktı. İzmir’den 7 otobüs ve 5 minibüsle gelen taraftarlar, 10 TL’lik bilet fiyatını fazla bulurken, tansiyon bir anda yükseldi. Daha önce içeri giren ve Göztepe’ye tahsis edilen 1000 kişilik yerde oturan taraftarların da olaylara karışmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Polis gaz bombası ve biber gazı kullanırken, öfkeli taraftarlar da koltukları kırıp sahaya attı. Biber gazından etkilenen üç çocuk aileleriyle birlikte sahaya kaçtı. İki kişi hastaneye götürülürken, iki taraftar da gözaltına alındı. Maç olaylar nedeniyle 5 dakika geç başladı. Göztepeli taraftarlar ikinci yarı başında da sahaya koltuk atarken, Ankaralı bir gazeteci başından yaralandı. Karşılaşmadan sonra öfkeli taraftarlar stat dışında taşkınlık yapıp trafiği de aksatırken, polis takviye çağırmak zorunda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!