Adobe yeni ürününü tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Adobe yeni ürününü tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2012 16:43

ADOBE yeni ürünü "Creative Suite 6 (CS 6) İzmir’de düzenlenen bir toplantı ile tanıtıldı.

Haberin Devamı

Swiss Otel Efes’te düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Adobe Akdeniz Ülkeleri Bölge Müdürü Tolunay Tomruk, Adobe CS 6’nın yaklaşık on bin saat çalışılarak geliştirildiğini söyledi. Adobe CS 6’nın, üretilen içeriğin bütün platformlarda aynı anda paylaşılabilme olanağı sağladığını söyledi. Bilgiyi üretenle tüketenlerin yeni alışkanlıklar kazandığını belirten Tomruk, “Günümüzde bilginin nereden, nasıl geldiği belli olmuyor. Dijitalleşen dünyada Adobe olarak kendimize yeni bir vizyon belirledik. Dijital medya araçlarını bir adım öteye taşımayı düşündük. Web’de çalışanların ihtiyaçlarını araştırdık. Sonuçta on bin saat çalışma sonucu üretkenliği ve hızı yüzde bin artan yeni bir ürün ortaya çıktı. Adobe CS 6 ile kullanıcılar video montajı bile yapabilecekler” dedi.
Türkiye’nin gelişmekte olan ülkeler arasında potansiyeli en çok ülke olduğunu belirten Tomruk, “O yüzden Türkiye’ye çok fazla yatırım yapıyoruz. Türkiye’ye özel bir fiyat stratejisi, Türkiye’de çalışan insan sayısını arttırarak çok hızlı bir şekilde yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Adobe Creative Suit (CS) 6, 4 süit ve 14 ayrı üründen oluşuyor. Videoların da düzenlenip montajlanabildiği yeni CS 6’da uzun süren kesme, yapıştırma, yok etme işlemleri çok kısa süreler içerisinde yapılabiliyor. Adobe CS 6’da PC’lerin yanı sıra tabletler için medya yönünden zengin yayınlara yönelik mizanpajları, basılı sayfaları son derece verimli bir şekilde farklı baskı özellikleri ve ekran boyutlarına göre ayarlanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!