Adliyede komşu dayağı

Güncelleme Tarihi:

Adliyede komşu dayağı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2012 00:00

Bozyaka'da Z.K, iddiaya göre; çatı katındaki evinin bir bölümünü yan komşusundan izin almadan eternitten tente yaparak kapattı.

Haberin Devamı


Ancak biriken yağmur suları da yanda oturan Teslime Yağcı’nın evine akmaya başladı. Bunun üzerine Yağcı, tenteyi kaldırması ya da önlem alması yönünde Z.K.’yi uyarınca iki komşu tartıştı.
Üniversite öğrencisi kızıyla yaşayan 55 yaşındaki Yağcı, hakaret ve tehdit iddiasıyla Z.K.’yi savcılığa şikayet etti. Z.K. hakkında, 18. Sulh Ceza Mahkemesi’nde 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Adliyede önceki günkü ilk duruşmanın ardından Z.K. iddiaya göre; bağırıp küfür ettikten sonra kucağında 16 aylık torunu olan Yağcı’yı yumrukladı, tekmeledi. Torununu düşüren annesini kurtarmak isteyen 19 yaşındaki Tuğçe Yağcı’ya da yumruk isabet etit, baygınlık geçirdi. Vatandaşlar Z.K.’yı polise teslim etti.

Adliyede komşu dayağı

Haberin Devamı

Beyin kanaması
Anne ve kızı, Ege Üniversitesi Tıp Fükültesi Hastanesi’ne götürüldü. Tuğçe Yağcı, tedavisinin ardından taburcu edildi. Dişleri kırılan, yüz kemiklerinde çatlaklar bulunan Teslime Yağcı’nın, beyin kanaması geçirdiği de ortaya çıktı. Yağcı’nın tedavisinin devam ettiği bildirildi. Bu arada Z.K.’nin gözaltında olduğu ve soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!