ACI ORMANI

Güncelleme Tarihi:

ACI ORMANI
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2001 00:00


Bahri KARATAŞ / İZMİR, (DHA)
Haberin Devamı

Acılı aileler trafik terörüne kurban verdikleri yakınları adına Dokuz Eylül Üniversitesi Kampusü'ne diktikleri fidanları gözyaşlarıyla suladı.

EGE Orman Vakfı ve yakınlarını trafik kazalarında yitirenlerin kurduğu Trafik Gerçeği Grubu, geçen yıl yanan Dokuz Eylül Üniversitesi Kampusü yanındaki alana dün törenle fidan dikti.

Kaymakam da yaralı

TÖRENE İzmir Vali Yardımcısı Turhan Eren, Buca Kaymakamı Fahri Can da katıldı. Kaymakam Can, ‘‘Benim de acım büyük. İki yakınımı kazada kaybettim. Trafik Yasası bir an önce çıkmalı’’ diye konuştu.

Bunca imzaya rağmen

TRAFİK Gerçeği Grubu adına kanuşan Mümin Karaca, yasanın zaman geçirmeden çıkarılması için topladıkları 69.500 imzayı TBMM'ye götürmelerine rağmen hálá bir sonuç alınamamasını eleştirdi.

Yeşeremeden gittiler

GÖZYAŞLARI içinde konuşan Karaca, ‘‘Kimi 5, kimi 15, kimi 20 yaşındaydı. Hepsi trafik canavarları tarafından katledildi. Ülkelerine yararlı insan olacaklardı. Ama toprak oldular. Hepsi birer fidan olan ve yeşermeden yok edilen evlatlarımız bu ormanda yaşayacak’’ dedi.

Kazada hayatlarını kaybeden Aylin Tüz, Deniz Özge Ünsal, İnan, Senem, Güneş Anıl Acar, Fulya Erkıvanç, Burcu, Ebru, Murat, Avşar Kurt ve Oğuz'un yakınları fotoğraflarını taşıdı. (Fotoğraf:DHA-İZMİR)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!