Acı çekmemesi için öldürmüş

Güncelleme Tarihi:

Acı çekmemesi için öldürmüş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2011 00:00

Çanakkale’de gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan M.İ.Ö.(44), önceki gün saat 08.00 sıralarında Anafartalar Polis Merkezi’ne gidip, “Cinayet işledim. Teslim olmaya geldim” dedi.

Haberin Devamı

Polis, M.İ.Ö.’nün anlattıklarını dinledikten sonra, konuyu Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bildirdi. Cinayet Büro Amirliği dedetifleri M.İ.Ö.’nün yaşadığı Cevatpaşa Mahallesi Operatör Azizbey Sokak’taki barakada Bilal Hamdi Özemre’nin (56) kokmaya başlamış cesediyle karşılaştı. Bedensel engelli olduğu ve prostat kanseri tedavisi gördüğü belirlenen Özemre’nin, başına av tüfeğiyle üç el ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.

Yalnız kalacaktı

M.İ.Ö., polisteki sorgusunda, cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. Bir süre önce boşandığı eşine birkaç aydır nafaka ödeyemediğini belirten M.İ.Ö.’nün şöyle konuştuğu öğrenildi: “Yakınlarım, bu nedenle tutuklanabileceğimi söyledi. Aklıma, beraber kaldığım bedensel engelli, prostat kanseri olan amcamın oğlu Bilal Hamdi geldi. Engelli aylığıyla yaşayan bir kişiydi. Hastalığı nedeniyle büyük acı çekiyordu. Tutuklanmam halinde onun yalnız kalacağını düşündüm. Bunun üzerine öldürüp, onu hem yalnız kalmaktan, hem de hastalığı nedeniyle daha fazla acı çekmekten kurtardım.”
M.İ.Ö., tutuklanırken, acı haberi alarak, hastaneye gelen Ali Özemre (50), ağabeyinin cesedini teşhis etti. Gözyaşlarını tutamayan Ali Özemre, “Ağabeyimle amcamın oğlu bir süredir aynı yerde yaşıyordu. Aralarında herhangi bir husumet yoktu. Çok iyi anlaşırlardı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!