7 maç için sözlü savunma yapacak

Güncelleme Tarihi:

7 maç için sözlü savunma yapacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2013 01:15

DENİZLİSPOR derbisinde hakeme yönelik sportmenlik dışı davranışta bulunduğu gerekçesiyle sahadan atıldıktan sonra tedbirli olduğu halde soyunma odasına girdiği için 7 maç ceza alan Bucaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, Tahkim Kurulu’na sözlü savunma yapacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Futbolun içinden gelen biri olarak kuralları iyi bildiğini belirten Kılıç, “O gün menajerimiz Ramazan Avşar soyunma odasına girmem için temsilciden izin aldı. Hakem de ‘İzin aldıysanız bizim için sorun yok’ yanıtı verdi. Yoksa neden gireyim?” ifadesini kullandı.


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) suçlu olmadığı bir konuda kendisine çok ağır bir ceza verdiğini sözlerine ekleyen Kemal Kılıç, “Görülmemiş bir ceza aldım. Ancak duruşmada sözlü savunma yaparak hakkımı arayacağım. Cezamın düşürüleceğine inanıyorum” şeklinde konuştu. Bu arada yönetim, 10-24 Ekim’de yapılmak üzere olağanüstü genel kurul kararı alırken, Başkan Hüsnü Kaya, “Aday çıkarsa destekleriz, çıkmazsa kulübü sahipsiz bırakmayız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Arena’da konuk Eyüp

PTT 1. Lig’de pazartesi günü evinde Boluspor’la karşılaşacak Bucaspor, yarın (perşembe) kupa mesaisinde 2. Lig ekiplerinden Eyüpspor’u ağırlayacak. Buca Arena’da saat 18.00’de başlayacak müsabakayı Sefa Demir yönetecek. Yeni Asır TV’den naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkası 3, maraton 5, kapalı 10, VIP 15 TL olarak açıklandı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan stoper Emre Balak ve Taha Can ile cezalı Hakan forma giyemeyecek. Fırtına’nın yedek ağırlıklı bir kadroya sahaya çıkması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!