2 günde yarım ton balık

Güncelleme Tarihi:

2 günde yarım ton balık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2009 22:05

Haberin Devamı

3. ULUSLARARASI Alaçatı Açıkdeniz Balık Avı Turnuvası sona erdi. 48 teknenin katıldığı toplam 8 bin 500 dolar ödüllü turnuvada 114.2 kilo balık tutan Beren Akdemir, Mark Benmayar, Asil ve Dimitri Angelidis’ten oluşan Naya 2 birinci oldu. Danai ekibi 64.2 kiloyla ikinci, El Quizo 63.8 kiloyla üçüncü sırada yer aldı. En büyük balık ödülünü de 20.4 kiloluk mavi kanat orkinos tutan, Selim Türsen, Suat Evren, Adnan Narin ve Frank Melzer’den oluşan Teos ekibi kazandı. Turnuvada tutulan toplam 60 balık 574 kilo geldi. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özfener’in oğlu Cem Özgener’e de en genç yarışmacı olduğu için jüri teşvik ödülü verildi.

Ünlüler de yarışmada

Carlsberg, Port Alaçatı, 7800 Çeşme ve Solto Hotel’in ana sponsorluğundaki etkinliğe Alaçatı Belediyesi ve Port Alaçatı Marina ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

izmir Ticaret Ordası Başkanı Ekrem Demirtaş, Mahmut Özgener, Mudo’nun sahibi Mustafa Taviloğlu, eski ralli pilotu İskender Atakan, milli sörfçü Ertuğrul İçingir, işadamları Enrico ve Rikardo Aliberti, Berat Ösen, Burhan Çavuşoğlu, Gökhan Uz da yarışmaya katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!