10 milyon Euro’luk sağlık yatırımı

Güncelleme Tarihi:

10 milyon Euro’luk sağlık yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2012 00:00

Alman ve Vatan hastaneleri gibi Türkiye’nin köklü sağlık kuruluşlarını bünyesinde bulunduran Universal Hastaneler Grubu, yeni yatırımlarını Ege Bölgesi’nde yoğunlaştırıyor.

Haberin Devamı

Universal CEO’su ve Ege Sağlık Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mahir Turan, Ege Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şevki Kılıçarslan ve Universal Ege Bölgesi Koordinatörü Dr. Ulvi Ünal, Swissotel Grand Efes’te düzenlenen toplantıda yatırım planlarını açıkladı.

CEO Dr. Turan, 2011’de yabancı ortaklıkla birlikte yeniden yapılandıklarını, 13 hastane ve 5 bin çalışanla atılıma geçtiklerini söyledi. Turan, yönetim olarak önlerine büyük hedefler koyduklarını belirterek, “Önümüzdeki ay Kuşadası Hastanesi’ni açacak ve faal olan hastane sayımızı 14’e yükselteceğiz. Ege’de 10 milyon Euro üzerinde bir yatırım gerçekleştireceğiz. Açılan hastane hariç” dedi.

Yepyeni döneme girdik

Ege Sağlık Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kılıçarslan, “Kuşadası hastanemizin yanı sıra İzmir’deki Ege Sağlık ve Manisa hastanelerimizin bina ve teknolojilerine önemli yatırımlar planlandı. Bu üç hastanemizin geçen sene Universal bünyesine katılmasıyla yepyeni bir döneme girdik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Ege Bölgesi Koordinatörü Dr. Ünal, 1969’dan beri hizmet veren Ege Sağlık’ın Egeliler için bir hastanenin ötesinde çok önemli bir değer olduğunu kaydetti, şöyle dedi: “Ancak son dönemde sağlık sektöründeki sıkıntıları pek çok kurum gibi burası da yaşadı. Şimdi yeniden şaha kalkacak. Binayı güçlendirecek, iç ve dış görünümünü mimari anlamda değiştireceğiz. Hastalara uluslararası standartlarda yüksek teknolojili cihazlarla donatılmış bir altyapıyla hizmet sunacağız. Hekimlerimize bilimsel ve konforlu çalışma ortamı sağlayacağız. İzmir’in simge kurumunun ismi bundan sonra Universal Ege Sağlık Hastanesi olacak.”
Dr. Ulvi Ünal, Manisa Hastanesi’nde yeni yatırımlar yapılacağını da bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!