Yine canlı yayın yine o kadın

Güncelleme Tarihi:

Yine canlı yayın yine o kadın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 01:18

NBA'de geçtiğimiz günlerde oynanan bir maç sırasında, tribünde göğüslerini düzeltirken kameralara takılmasının ardından bir anda internet femoneni haline gelen ABD'li aktris ve model Rebecca Grant, bu kez de katıldığı bir televizyon programında yaptığı hareketle gündeme geldi.

Haberin Devamı

Fox Sports ve ESPN kanallarının NFL sunuculuğunu da yapan 45 yaşındaki Grant, Fox News'un canlı yayın konuğu oldu. Ancak Grant ya canlı yayında olduğunu gerçekten unuttu ya da unutmuş gibi yaparak, yine sosyal medyanın en çok konuşulan işlerinden birine imza attı ve popülerliğini sürdürmeyi başardı.

Yayında sırasında, "Ama beni en çok heyecanlandıran şey Clippers. Zihnini tamamen boşaltmak ve sadece bir takımın taraftarı olmak..." dedikten sonra stüdyodaki bir kişiye dönerek, "Bir dakika. Rob, kes şunu! Pardon, canlı değil zaten... Ne? Bunu söyledim zaten. Kes şunu. Git şuradan" diye bağırdı.

Haberin Devamı

Yine canlı yayın yine o kadın

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Clippers ile Golden State arasında oynanan play-off mücadelesinde ev sahibi takım taraftarları arasında yer alan Grant, kameralar canlı yayın yapan sunucu ve yorumcuyu çekerken, geri planda böyle görüntülenmişti. Grant daha sonra attığı tweet'te, kameraların kendisini çektiğini fark etmediğini belirterek, "Açıkçası bu hayatımda izlediğim en komik şey" demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!