Yaşlı başbakanın 18'lik tutkusu

Güncelleme Tarihi:

Yaşlı başbakanın 18lik tutkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2009 12:36

18 yaşındaki çamaşır mankeninin doğum gününe gitti oysa kendi çocuklarını hep unutuyor. İşte İtalya'nın gaflarıyla ünlü, 73 yaşındaki Başbakanı Silvio Brlusconi'nin yeni marifeti.

Haberin Devamı

Noemi Leitizia

Berlusconi'nin haremi

Berluconi seksi sözcü seçti

Eski sunucu Mara Carfagna'yı bakan yaptı

Berlusconı'nin eşi Veronıca'nın, "18 yaşındaki bir kızın doğum gününe gitmiş. Çok şaşırdım. Çünkü kendi çocuklarının doğumgünlerine bile katılmıyor" diye bahsettiği genç kız İtalyan medyası tarafından bulundu.

Noemi Leitizia adlı genç kızın iç çamaşırı mankeni olduğu, Berlusconı'nin bir kolye ve imzalı fotoğrafını hediye ettiği, "Ben senin öğretmeninim" yazılı bir de kitap verdiği ortaya çıktı.

Genç kız İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "O benim babam" dedi.

Berlusconi ise, "Solcu basının abartmaları devam ediyor. Napolı'de bir görüşmeme vardı. Doğumgünündeki herkes benimle fotoğraf çektirmek istediği için birkaç dakikalığına uğrayıp kadeh kaldırdım" dedi.

Veronica ANSA ajansına gönderdiği mektupta şu ifadeleri kullanmıştı:

Gazeteler kocamın bu seçimleri için, 'imparatorun eğlencesi' ifadesini kullanıyor. Aynen katılıyorum. Gazetelerde yer alanların tam bir utanmazlık ve çöplük olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kocamın geçtiğimiz günlerde Napoli'de 18 yaşındaki bir genç kızın doğumgünü partisine katılmasına da hayret ediyorum. Davetli olmasına rağmen kendi çocuklarının 18'inci yaşgünlerine bile katılmamıştı..."

Yaşlı başbakanın 18lik tutkusu
Başbakan Berlusconi'nin imzalı fotoğrafını çerçevelettiren Noemi Leitizia, boynunda Berlusconi'nin hediye ettiği kolyeyle poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!