Yakışıklı mahkuma modellik teklifi

Güncelleme Tarihi:

Yakışıklı mahkuma modellik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 17:42

ABD’nin California eyaletinde çete üyesi olduğu ve yas adışı silah bulundurduğu gerekçesi ile tutuklanan 30 yaşındaki Jeremy Meeks’in sabıka fotoğrafı Facebook’ta yaklaşık 100 bin kişi tarafından beğenildi. Fotoğrafa yorum yapan on binlerce kadın, zanlıyı ünlü markaların modelleriyle kıyasladı ve yakışıklı mahkumun 1 milyon dolar olarak belirlenen kefaletini ödemek istediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Birce BORA / LONDRA

Fotoğrafı Facebook sayfasından yayımlayan Stockton Polis Departmanı yetkilileri Meeks’in fotoğrafının gördüğü olumlu ilgiye hâlâ inanamadıklarını söyledi. Yetkililer zanlının geçmişte silahlı soygun suçlamasıyla iki yıl hapis yattığını ve sürekli suç işlemeye devam ettiğini belirtti.

California’nın en azılı çetelerinden biri olan Crips’in üyesi olduğu belirtilen Meeks’in sol gözünün altında bulunan gözyaşı dövmesinin de “geçmişte bir çete cinayeti işlediğinin” işareti olduğu iddia edildi.

Polis departmanı adına bir basın açıklaması yapan Joseph Silva, Meeks’in Stockton bölgesinin en tehlikeli suçlularından biri olduğunu belirtti ve “Uzun süredir devam eden araştırmalarımız Bay Meeks’in üyesi olduğu çetenin bölgedeki en etkili ve tehlikeli çete olduğu sonucuna ulaşmamıza neden oldu” dedi.

Haberin Devamı

Hapishaneden News 10’e bir açıklama yapan Meeks, “Gördüğüm ilgi beni gerçekten çok mutlu etti. Ancak hakkımda söylenenler gerçeği yansıtmıyor. Ben bir çetenin elebaşı falan değilim” dedi.

Dört yıldır evli olduğunu ve üç yaşında da bir oğlu olduğunu belirten Meeks, internette yakışıklılığı ile ün kazandığını da eşinden öğrendiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!