Ya silahlı olsaydı

Güncelleme Tarihi:

Ya silahlı olsaydı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 01:10

Polonya’yı salı ve çarşamba günleri ziyaret eden ABD Başkanı Barack Obama’nın, başkent Varşova’da kaldığı otelin spor salonunda çekilen görüntüleri Amerikan kamuoyunda günün konusu oldu.

Haberin Devamı

Kulağında kulaklık, üstünde eşofman takımı ile genel olarak ağırlık çalışan Obama’nın görüntüleri aynı salonda bulunan bir kişi tarafından büyük ihtimalle cep telefonu ile çekilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin ortaya çıkması Amerikan kamoyunda Başkan Obama’yı korumakla görevli Gizli Servis’in yeni bir güvenlik zaafiyeti olarak yorumlandı. Eleştiriler üzerine bir açıklama yapan Gizli Servis Sözcüsü Ed Donovan, Obama’nın çevresinde herhangi bir güvenlik açığının bulunmadığını iddia etti. Donovan, “Çekilen video Başkan’ın yemek yediği lokantalarda bulunan kişiler tarafından çekilen videolardan farklı değil” dedi. Gizli Servis ajanlarının iki yıl önce, Obama’nın Kolombiya ziyareti öncesinde otele seks işçisi çağırdığı ortaya çıkmıştı.

Uzman görüşü

Haberin Devamı

Sosyal medyada birçok kullanıcı ise Obama’nın ağırlık çalışırken bazı hareketleri yanlış yaptığını savundu. Top fitness modeli ve yazar Murat Tavman performansı şöyle yorumladı: “Birkaç hareket dışında egzersizlerin yapış biçimi doğru. Ancak ben Obama’nın antrenmanının çok daha efektif ve ‘İşte budur’ dedirtecek biçimde olacağını tahmin ederdim. Neticede hiç egzersiz yapmamaktansa yanlış sırayla bile olsa ABD Başkanı’nın kendisine seyahatte dahi bakması çok takdir edilecek bir davranış.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!