Uyuyan yolcuyu uçakta unuttular

Güncelleme Tarihi:

Uyuyan yolcuyu uçakta unuttular
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2013 01:49

ABD'de Louisiana'dan Houston'daki George Bush Intercontinental Havalimanı'na iniş yapan uçakta uyuyan bir yolcu unutuldu.

Haberin Devamı

Uçağın arka sıralarındaki cam kenarı koltuğunda uyuyakalan Tom Wagner isimli yolcu uyandığında karanlık, kilitli uçağın içinde tek başına olduğunu farketti.

United Express havayolu şirketine ait uçak iniş yaptıktan sonra uyandıran kimse olmadığı için Wagner kabinin içinde mahsur kaldı.

Neyseki Wagner'in telefonu yanındaydı ve şarjı bitmemişti. ABC televizyonuna olayı anlatan Wagner, "Kız arkadaşımı arayıp uçağın içinde kilitli kaldığımı anlattım ve o benim delirdiğimi düşündü" dedi.

Kız arkadaşının yetkilileri araması sonucu Wagner yarım saat içinde havayolu şirketi çalışanları tarafından kurtarıldı. United Express şirketi Wagner'i yakındaki bir otele yerleştirdi ve geri dönüş yolculuğu için 250 dolar değerinde bilet vererek olayın ortalığa dökülmemesini rica etti.

Haberin Devamı

Yaşanan fiyaskonun medyada yer alması üzerine şirketten, "Yaşanan rahatsızlık için yolcumuzdan özür diliyoruz. Olayın nasıl meydana geldiğini araştırıyoruz" açıklaması yapıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!