Türk doktor mucizesi

Güncelleme Tarihi:

Türk doktor mucizesi
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 17, 2010 14:19

Güzelliğiyle baş döndüren İngiliz spiker Katie Piper’ın hayatı, sevgilisinin yüzüne attığı asitle alt üst oldu. İngiliz doktor Dr. Muhammed Cevad’ın önerisiyle Türkiye’ye gelen ve Dr. Onur Erol tarafından mikro yağ enjeksiyonu yapılan Piper yeni yüzüyle ekrana çıktı.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE TÃœRK DOKTORUN YARATTIÄžI MUCÄ°ZE / WEB TV

ONLARCA AMELÄ°YAT GEÇİRÄ°P ANCAK BU HALE GETÄ°RÄ°LEBÄ°LMÄ°ÅžTÄ° / FOTO GALERİ Â

Ä°ngiltere’nin en ünlü spikerlerden olan ve mankenlik de yapan 26 yaşındaki Piper'ın sevgilisi Daniel Lynch, 2 yıl önce yanında getirdiÄŸi asidi güzel spikerin yüzüne fırlattı. Bu olayın ardından Piper 1 yılda 30’dan fazla operasyon geçirdi.                         Â

Piper’ın erkek arkadaşı tarafından yüzüne asit atılması ve yüzünün tanınmayacak hale gelmesi tüm dünyada yankı bulmuştu. Hayata tutunma öyküsü ve iyileşme süreci İngiliz TV kanalı Channel 4 tarafından belgesel haline getirilen Piper geçirdiği onlarca ameliyat sonrası kendini bir Türk estetik cerrahına, Prof. Dr. Onur Erol’a emanet etti. İngiliz doktor Cevad’ın önerisiyle Türkiye’ye gelen ve Erol tarafından mikro yağ enjeksiyonu yapılan Piper yeni yüzüyle ekrana çıktı.

Haberin Devamı

Piper’ın Channel 4’da ünlü televizyoncu Oprah Winfrey’a verdiği söz üzerine yeni yüzüyle ekrana çıktı. ZDF’de de yayınlanan programda geçirdiği ameliyatların ardından son dokunuşları yapan Erol da estetik cerrahisinde Türkiye’nin adını dünyaya duyurmuş oldu.

Ünlü İngiliz sunucunun yüzünün eski haline gelmesinin olasılığı bulunmadığı deri nakilleri de dahil 30’a yakın operasyon yapıldığı, mikro yağ enjeksiyon aşamasının Türkiye’de yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!