Tüm zamanların en iyileri

Güncelleme Tarihi:

Tüm zamanların en iyileri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2023 07:00

Yapay zekâ robotu ChatGPT, sporda ‘tüm zamanların en iyileri’ni seçti. Yapay zekâya göre basketbolda Jordan, teniste Serena Williams, atletizmde Bolt, futbolda Pele veya Messi, yüzmede Phelps, Formula 1’de ise Hamilton dünyanın en iyisi.

Haberin Devamı

ABD’de OpenAI’nin yapay zekâ robotu ChatGPT’nin kararları tartışılmaya devam ediyor. Uygulama aracılığıyla bu kez “Tüm zamanların en iyi sporcuları kimdir? sorusuna yanıt arandı. ChatGPT, cevapta yanıtın öznel olduğunu belirterek altı farklı spor dalında en iyi sporcuları paylaştı. Basketbolda Michael Jordan yanıtını veren robot, teniste Serena Williams, atletizmde Usain Bolt, futbolda Pele veya Lionel Messi, yüzmede Michael Phelps, Formula 1’de ise Lewis Hamilton cevaplarını sıraladı.

Tüm zamanların en iyileri

LEBRON JAMES GERİDE KALDI

Bunun çok tartışılan bir konu olduğunun ve kesin bir cevabı olmadığının da altını çizen ChatGPT, her sporcunun kendi alanında olağanüstü performanslar elde ettiğini ve bunun da onları kendi branşlarında harika yaptığını ifade etti. Yapay zekâ, Michael Jordan ismini basketbolun en iyisi olarak gösterirken listede LeBron James, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Wilt Chamberlain, Bill Russell ve Kobe Bryant da bulunuyordu.

Haberin Devamı

2021 SONRASI İÇİN BİLGİSİ AZ

Diğer yandan uzmanlar, ChatGPT’nin Eylül 2021’den sonra gerçekleşen olaylarla ilgili asgari düzeyde bilgi sahibi olduğunun altını çizdi. Burada robotun dikkatinden kaçabilecek detay olarak James’in, NBA’in tüm zamanların en skorer oyuncusu unvanını Abdul Jabbar’dan devralması gösterildi.

 

BAKMADAN GEÇME!