‘Trump’ı asla affetmeyeceğim’

Güncelleme Tarihi:

‘Trump’ı asla affetmeyeceğim’
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2018 01:15

Eski ABD first lady’si Michelle Obama, eşi Barack Obama’nın Amerikan vatandaşlığını tartışmaya açarak ailesinin güvenliğini riske attıkları gerekçesiyle ABD Başkanı Donald Trump ve diğerlerini asla affetmeyeceğini söyledi. Michelle Obama, 2016 seçimlerinde Hillary Clinton’a karşı kadınların ‘kadın düşmanı’ Trump’a destek vermelerine de şaşırdığını belirtti.

Haberin Devamı

Michelle Obama’nın ‘Becoming’ (Olmak) isimli kitabı salı günü piyasaya çıkacak. Obama’nın ‘ABD topraklarında doğmadığı’ bu nedenle başkan olamayacağı yönündeki tartışmanın kendisini üzdüğü anlaşılan Michelle Obama, “Ya akli dengesi yerinde olmayan biri silahını doldurup Washington’a gelseydi? Ya bu kişi kızlarımın peşine düşseydi” diyerek Trump’ı bu ‘tehlikeli ve kasti eylem’den dolayı affetmeyeceğini kaydetti.

TRUMP’TAN YANIT

Fransa’ya gitmeden önce Michelle Obama’nın sözlerine yanıt veren Trump, “Michelle Obama’ya kitap yazması için bir sürü para verdiler ve hep sizden tartışma yaratacak bir şeyle giriş yapmanız istenir” dedi. Trump da selefi Barack Obama’yı affetmeyeceğini söyleyerek, “İyi kaynak sağlamayarak ABD ordusuna yaptıklarından ötürü onu asla affetmeyeceğim. Ordumuza yaptığı ülkemizi daha emniyetsiz hale getirmiştir” diye konuştu.

Haberin Devamı

KIZLARIM TÜP BEBEK

MIchelle Obama, kitapta bazı özel meselelere de girerek düşük yaptıktan sonra tüp bebek yöntemiyle kızlarını dünyaya getirdiğini aktarıyor. ABC News’a verdiği röportajda Obama, “Kendimi kaybolmuş ve yalnız hissediyordum, bunları konuşmadığımızdan düşüğün yaygın bir şey olduğunu bilmiyordum ve kendimi başarısızlığa uğramış gibi hissediyordum” dedi. Sonrasında tüp bebek tedavisi gördüğünü belirten eski first lady, bu sayede kızları Malia (20) ve Sasha’yı (17) dünyaya getirdiğini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!