Trump o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu

Güncelleme Tarihi:

Trump o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2017 17:11

ABD Başkanı Tump, Oval Ofis'te ekibi ile tartışırken çekilen görüntülerin ardından açıklama yaptı. Trump, "Gayet iyi anlaşıyoruz büyük işler başaracağız" dedi.

Haberin Devamı

Önceki günlerde Oval Ofis'te kameralara takılan tartışma görüntülerine ABD Başkanı Donald Trump'tan yalanlama geldi.

Amerika'nın Sesi sitesinin haberine göre Trump sosyal medya hesabından yaptığı son açıklamada, “Trump yönetiminde büyük iç çatışmalar olduğuna dair yalan haberlere itibar etmeyin. Gayet iyi anlaşıyoruz ve büyük işler başaracağız” diye yazdı.

Trump’ın bu açıklaması, bazı medya organlarında çıkan haberlerin peşinden geldi. Bu haberlerde Trump’ın ekibine, tartışmaları iyi yönetemedikleri için kızgın olduğu iddia edilmişti.

Trump o görüntülerle ilgili ilk kez konuştu

Amerika’da ana akım medya çoğu zaman sızdırılan belgeler ve ismi açıklanmayan kaynaklara dayandırdıkları haberlerde, Trump yönetimdeki huzursuzlukları gündeme taşıyordu.

Haberin Devamı

GÖRÜNTÜLER CNN KAMERASINA YANSIMIŞTI

Çatışmaların merkezinde ise Trump’ın kendi başına hareket etmesi ve ekibinin sonrasında Başkan’ı savunmada yetersiz kalması var. Trump’ın, eski Başkan Barack Obama’yı ‘gizlice dinleme yaptırmakla’ suçlaması ve ekibinden isimlerin Ruslarla olan görüşmeleri de sıkıntıları artırıyor.

Trump ile ekibarasındaki bir tartışmanın Oval Ofis penceresinden CNN kamerasına yansıması da iddiaları kuvvetlendiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!