‘Trump da Travis gibi’

Güncelleme Tarihi:

‘Trump da Travis gibi’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2016 20:56

22’nci Saraybosna Film Festivali’nde “Saraybosna’nın Kalbi” Ödülü’ne layık görülen aktör Robert De Niro, Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump’ı ‘Taksi Şoförü’ filminin kahramanı Travis Bickle’a benzetti.

Haberin Devamı

22’nci Saraybosna Film Festivali kapsamında bu yılki ‘Saraybosna’nın Kalbi’ - Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü alan ABD’li aktör Robert De Niro, festivalin açılış törenine katıldı.

Törenin ardından Martin Scorsese’nin ünlü filmi 1976 yapımı ‘Taksi Şöförü’nün 40’ıncı yılı için düzenlenmiş versiyonunun gösterimini de sunan ünlü aktör, sonrasında kendisine filmle ilgili sorulan soruları cevapladı. Moderatörün kendisinin canlandırdığı Bickle karakterinin ruhsal hastalığı hakkında daha detaylı bilgi vermesini istemesi üzerine De Niro “Bu konuda aklımdan ilk geçen isim Donald Trump oluyor” şeklinde söze giriş yapınca salonda büyük bir alkış koptu. “Söyledikleri tamamen delice, saçmalık... Adam kafayı üşütmüş. O da Travis gibi deli” diyerek sözlerine devam eden De Niro, medyanın başlarda Trump’a gereğinden fazla yer verdiğini fakat şimdi “yapma Donald, bu saçmalık, delilik” demeye başladığını söyledi.

Haberin Devamı

‘Trump da Travis gibi’

Donald Trump - De Niro’nun canlandırdığı Travis Bickle

Trump’ın Travis Bickle ile olan benzerliğinin altını çizerek; “Benim için ironik olan, filmin sonunda Bickle’ı ünlenmiş halde geri gelmiş, taksisini sürerken görürüz. Bu durum bugün de geçerli, o yüzden Donald Trump gibi insanlar şu an bulundukları yerde olmamalılar... Tanrı yardımcımız olsun” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!