Travolta'ya şantaj istifa ettirdi

Güncelleme Tarihi:

Travoltaya şantaj istifa ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2009 09:51

Bahamalar'da, Amerikalı aktör John Travolta'nın 16 yaşındaki oğlunun ölümünün ardından ünlü aktörden para sızdırmaya çalıştığı iddiasıyla hakkında dava açılan bir senatör istifa etti.

Bahamalar'da, iktidardaki partinin lideri Perry Christie, senatör Pleasant Bridgewater'ın istifasını kabul ettiğini, mevcut koşullar altında bunun doğru ve uygun bir hareket olduğunu söyledi.

Travolta ailesine şantaj yapmakla suçlanan ve önceki gün gözaltına alındıktan sonra kefaletle serbest bırakılan Bridgewater ise, asılsız suçlamalara karşı mücadele edeceğini söyledi.

Bahamalar polisi, ambülans şoförü Tarino Lightbourne ile eski turizm bakanı Obie Wilchcombe'yi de gözaltına aldı. Wilchcombe, tutuksuz yargılanmak üzere bırakılırken, Lightbourne ise halen gözaltında tutuluyor.

Yargı sürecine ilişkin olarak John Travolta'nın şantaj girişimi nedeniyle şikayette bulunduğunu bildiren polis, şantajın ve şikayetin içeriği konusunda ise bilgi vermedi.

Travolta'nın uzun süredir hasta olan oğlu Jett, bu ay başında Bahamalar'da tatildeyken ani bir biçimde yaşamını yitirmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!