Toprağa verelim

Güncelleme Tarihi:

Toprağa verelim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2007 00:00

Anna Nicole Smith’in mirası yüzünden 5 aylık kızı paylaşılamazken sonunda aktrisin annesi de devreye girdi. Vergie Arthur, babalık davasıyla ilgili DNA testi için bekletilen kızının cenazesinin bir an önce toprağa verilmesini isteyerek "Yoksa naaşı bozulacak, törende sergileyemeyeceğiz" dedi.

MARILYN Monroe gibi olmak istiyordu. Tıpkı onun gibi hızlı yaşadı, genç öldü. 39 yaşındaki yıldızın esrarengiz ölümü, manşetlere çıkarken hayranları, "en azından cenazesi güzel" olacak diyerek teselli buldu. Fakat milyonlarca dolar miras kalan 5 aylık kızının babalık davası yüzünden Anna Nicole Smith, bir haftadır toprağa verilemediğinden naaşının cenaze töreninde sergilenme olasılığı da azalıyor.

Smith’in avukatı Howard Stern, fotoğrafçı Larry Birkhead ve aktris Zsa Zsa Gabor’un eşi Prens von Anhalt, 5 aylık bebeğin babası olduğunu iddia ediyor. Smith’ten DNA testi için örnek alınmasını isteyen Birkhead, bu nedenle naaşın muhafaza edilmesini istiyor. Los Angeles’ta bir mahkeme geçen hafta, cenazenin 10 günlüğüne tutulmasına karar vermiş, fakat DNA örneği alınmasına izin vermemişti. Mahkeme dün Florida’daki bir başka mahkemenin kararına uyarak defin için izin verdi. Ancak DNA örneği konusundaki tartışmalar yüzünden cenaze gömülemiyor. Smith’in morgta tutulan cesedini inceleyen bir uzman, cenazenin ertelenmesi halinde naaşta bozulmalar olacağı uyarısında bulundu. 15 yıldır kızıyla görüşmeyen anne Vergie Arthur da, "Mumyalamazsak, cenaze töreninde naaşını sergileyemeyeceğiz" dedi. Arthur, bir yandan kızının son partneri olan avukatı Howard Stern’in 5 aylık torununu Bahamalar’dan kaçırmaması için hukuki mücadele yürütüyor.

Anna’nın ölümünde sevgili parmağı var

Anna Nicole Smith’in annesi Vergie Arthur, esrarengiz ölümle ilgili olarak kızının son hayat arkadaşı ve avukatı Howard Stern’i suçladı.

Howard’ın kızına ve yine birkaç ay önce esrarengiz bir şekilde ölen 20 yaşındaki erkek torununa uyuşturucu temin ettiğini öne süren Vergie Arthur, "Size hem kızımın, hem de torunumun ölümünde parmağı olduğunu söylüyorum. Şimdi küçük torunum için endişe duyuyorum" dedi.

5 aylık Dannielynn ile Bahama’da Anna Nicole’un malikanesinde yaşayan Stern ise iddialara yanıt vermedi. Howard Stern, daha önce yaptığı açıklamalarda Smith’in annesinden nefret ettiğini söylemiş ve Arthur’un torununu görmesine asla izin vermeyeceğini belirtmişti. Anna Nicole Smith, 1995 yılında 90 yaşında ölen Teksaslı petrol milyarderi kocasının mirasından pay alabilmek için hukuk mücadelesi veriyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!