SP Nürnberg Temsilciliği açıldı

Güncelleme Tarihi:

SP Nürnberg Temsilciliği açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 10:08

Saadet Partisi Nürnberg temsilciliği, basın toplantısı ile tanıtıldı. Tanıtımda, Başkan İhsan Özcan, Bölge temsilcisi Musa Tamer, Sekreter Murat Arcaş , Gençlik Kolu Başkanı Mesut Arcaş ile diğer üyeler hazır bulundu.

Haberin Devamı

SAADET Partisi temsilciliğinin Kuzey Bavyera’yı kapsadığını belirten Musa Tamer, her şehirde birer temsilci bulunduğunu söyledi. Nürnberg Temsilciliği Başkanı İhsan Özcan ise şu açıklamayı yaptı:
“Biz insanlara huzur ve refahı nasıl getirebiliriz; bunun üzerinde çalışıyoruz. Yeni bir dünya derken, baktığımız zaman garip bir dünya da yaşıyoruz. Çevremizdeki gelişmeler hepimizin malumu. Bizim çalışma hedeflerimiz arasında, Almanya’da alınan doktor raporlarının Türkiye’de de tanınması, aynı şekilde, Alman mahkeme kararlarının Türkiye’de direkt olarak tanıtılması ve Türkiye’den emekli olanların Almanya’da çalışabilmesi var.”

BULGAR GÜMRÜĞÜNDEKİ SORUN
“Kesin dönüş halinde, işverenin ödemiş olduğu sigorta primlerinin de iade edilmesi, tek vardiya çalışanlar için, konsoloslukların en az haftada bir kere saat 18.00’e kadar çalışması ve sıla yolunda, özellikle Bulgaristan’daki sorunların halledilmesi için çalışmalar yapılması ve rüşvet, soygun, gümrükte bekleme gibi taleplerimiz var.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!