Son dakika... Bakan Fidan Blinken ile görüştü

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Bakan Fidan Blinken ile görüştü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2023 15:33

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü. Görüşmede tahıl koridoru anlaşması ve sentetik uyuşturucu tehdidiyle mücadele alanındaki iş birliğine ilişkin düzenlenecek toplantı ele alındı

Haberin Devamı

Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, 'Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede, NATO genişlemesi, İstanbul Tahıl Anlaşması ve sentetik uyuşturucu tehdidiyle mücadele alanındaki iş birliği ve bu konuda ABD'nin ev sahipliğinde 7 Temmuz'da düzenlenecek uluslararası toplantı ele alınmıştır' denildi.

PEŞ PEŞE ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de katıldığı Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı'nın ardından temaslarını sürdürüyor.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bakanımız Hakan Fidan, Bağlantısızlar Hareketi Bakanlar Toplantısı marjında Bakü'de Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hussein, Kuveyt Dışişleri Bakanı Şeyh Salem Abdullah Al-Jaber Al-Sabah, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf ile bir araya geldi” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!