Sırp kasabı’nın testis terapisi

Güncelleme Tarihi:

Sırp kasabı’nın testis terapisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2009 22:51

13 yıl boyunca adaletten kaçan Radovan Karadziç’in kayıp yıllarına New York Times Gazetesi ışık tuttu. Fala ve biyoenerjiye merak salıp, ‘şifacı’ olan Karadziç, geçen yıl yakalanmasaydı çocuğu olmayan erkekler için bir tedavi hazırlamıştı: Testislere enerji verip spermleri hızlandırarak hamileliğe yardımcı olacaktı.

Haberin Devamı

NEW York Times Gazetesi, Srebrenica’da 8 bin Bosnalıyı katleden Radovan Karadziç’in kayıp yıllarını araştırdı. Bosna Savaşı’nda işlediği savaş suçlarından dolayı hakkında ‘soykırım’ davası açılan Karadziç, savaş sonrası uzun yıllar boyunca izini kaybettirmiş, 21 Temmuz 2008’de yakalanmıştı.
NYT’a göre Karadziç, daha savaş sona ermeden kendine Dr. Dragan Dabiç adıyla bir kimlik oluşturdu. Savaş sonrasında Dabiç, fala, biyoenerjiye merak saldı. Bu konularla ilgili kişilerle temasa geçti, seminerlere katıldı. Janjiç isimli şifacıyla çalışmaya başlayan Karadziç,  Ellerini iyileştirmek istediği hastanın üzerine koyuyor ve biyoenerjiyle iyileştirdiğine inanıyordu.

 ‘Spermler jet hızındaydı’

Dönüm noktası ise, seks terapisti Savo Bojoviç’le tanışması oldu. Dabiç, ‘enerji terapisi’ni Bojoviç üzerinde de denedi. Çenesini tuttuğu adam, müthiş bir sıcaklık hissettiğini söyledi. Hastaların cinsel soğukluk, kısırlık gibi sorunlarıyla uğraşan Bojoviç, bu enerjiyi kendi alanında kullanmak istedi. Bir cam tüpe alınan tembel spermlere Karadziç enerji verdi. Bojoviç, “Spermleri mikroskopla da kontrol ettim, jet hızındaydılar” dedi ve bu terapiyi çocuğu olmayan erkeklerde uygulamaya karar verdi. Projeye göre, Dabiç, spermleri hızlandırmak için ellerini baba adayının testislerine tutarak enerji verecekti.  Karadziç yakalanınca ‘sperm hızlandırma’ işi de tarih oldu.

Haberin Devamı

‘O kadar çok adam öldürmedim’

Eski Bosnalı Sırp lider Radovan Karadziç, Srebrenica katliamında “ölü sayısının abartıldığını” kanıtlamak için DNA  testlerini kullanmak istediğini söyledi. Karadziç, Hollanda’nın Lahey kentinde eski Yugoslavya için kurulan BM savaş suçları mahkemesindeki hazırlık duruşmasında, 1995 yılında Srebrenica’da yapılan katliamda Bosnalı Sırp güçler tarafından öldürülen Boşnakların sayısının, kabul edilen sayı olan 8 binin altında olduğuna inandığını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!