Single çıkaracaklar

Güncelleme Tarihi:

Single çıkaracaklar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2002 02:11

LORİ ve Reba Schappell. 40 yaşındaki Amerikalı siyam ikizleri, ameliyatla birleşik olan başlarının riskli olduğu için birbirinden ayrılmasına sıcak bakmıyor. Lori uzunca süre bir hastanede çalışmış, şimdi ise bir single çıkarmak isteyen Reba'nın hayalini gerçekleştirmek istiyorlar.

İkizler Pennsylvania eyaletinin Reading kentinde yaşıyor. Lori Schappell, ‘‘Operasyonla ayrılmamız gerektiğine inanmıyorum. İki çocuğunuz da kısa ömürlü olacak olsa bile Tanrı'nın yaptığıyla uğraşmayın’’ diyor.

Lori ve Reba, çok az insanın hayal edebileceği bir yaşantı sürmüşler. İkisinin beyinleri ayrı, ancak kafatasından birbirlerine bağlılar. Reba'nın hastalık yüzünden boyu kardeşinden yaklaşık 10 santim kısa. İki kızkardeş de lise mezunu ve üniversiteye gitmişler. Lori altı yıl boyunca bir hastanenin çamaşırhanesinde çalışmış, kendisiyle işe gitmek zorunda kalan Reba'nın hayalini gerçekleştirmek için 1996 yılında işinden ayrılmak zorunda kalmış.

Reba'nın hayali ise single çıkarmak. Single'nın adı ise ‘‘The Fear of Being Alone’’ yani ‘‘Yalnız kalma korkusu’’ olacak. Şimdiye kadar Atlantic City, Japonya ve Almanya'da şarkılar söylemiş. Lori, ‘‘Onun gelecekle ilgili hedefleri var. Benim tek hedefim ise evlilik ve çocuklar, tabi olabilirse’’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!