Şilan da Nice’de kaybolanlar arasında

Güncelleme Tarihi:

Şilan da Nice’de kaybolanlar arasında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2016 20:50

FRANSA’nın Nice kentinde geçen perşembe akşamı kamyonla düzenlenen katliam sonrası kaybolan 19 yaşındaki Şilan A.’dan hâlâ haber alınamıyor.

Haberin Devamı

Sınıf arkadaşlarıyla birlikte Berlin’den Nice kentine geziye giden Şilan A.’nın ölüp ölmediği ise resmi makamlarca henüz onaylanmadı. 84 kişinin öldüğü Nice saldırısında 16 kişinin hâlâ kimliği teşhis edilebilmiş değil. Ayrıca yaralılar arasında da kimliği bilinmeyen insanlar var.

ARKADAŞLARI BERLİN’E DÖNDÜ

Paula Fürst Lisesi öğrencisi 19 yaşındaki Şilan A., mezuniyetini kutlamak için sınıf arkadaşlarıyla Nice’e tatile gitti. Arkadaşları Nice’den Berlin’e döndü. Öğrencileri getiren uçak Tegel Havaalanı’na indiği sırada birçok aile heyecanla çocuklarının uçaktan inmesini bekledi. Sekiz kardeşin üçüncüsü olan Şilan’ın ağabeyi Harun (30) ve ablası Münevver (33) de havalimanına gitti. Şilan’ın arkadaşları onun siyah bavulunu da getirmişti. Arkadaşları Şilan’ın ablası Münevver’e genç kızı en son saldırı sırasında vurularak hayatını kaybeden öğretmenleri Saskia S. ile kayıp diğer öğrencinin yanında gördüklerini anlattı. Şilan gibi Lübnanlı arkadaşı Selma da kayıp.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!