Sharon Stone’dan çifte isyan: Kardeşim korona, bunu maske takmayan sizlerden biri yaptı!

Güncelleme Tarihi:

Sharon Stone’dan çifte isyan: Kardeşim korona, bunu maske takmayan sizlerden biri yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2020 07:00

Kardeşi koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu Sharon Stone videolu mesaj yayınlayıp “Maske takmayan sizlerden biri bunu yaptı” dedi. Stone, Amerikan yönetimini de “Herkese test yapıldığını söylüyorlar ama yalan. Telefonlara bile cevap vermiyorlar” diye ateş püskürdü.

Haberin Devamı

Amerikalı oyuncu Sharon Stone Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla kız kardeşinin ve kız kardeşinin eşinin koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Kardeşinin yattığı hastane odasının fotoğrafını paylaşan Stone altına ise, “Lupusu (vücutta pek çok organı tutabilen romatizmal bir hastalık- kelebek hastalığı) olan kardeşim Kelly COVID-19’a yakalandı. Bu onun hastane odası. Maske takmayan sizlerden biri bunu yaptı” diye yazdı ve “Lütfen kendiniz ve sevdikleriniz için maske takın” çağrısı yaptı.

OY VERMEYİN

Sharon Stone’dan çifte isyan: Kardeşim korona, bunu maske takmayan sizlerden biri yaptı

Kız kardeşinin durumunun ciddi olduğunu söyleyen ve hastalık sürecinde ailesinin yaşadığı sıkıntılara isyan eden ünlü oyuncu, ABD’nin koronavirüsle mücadele yöntemini de eleştirdi. Trump yönetimine ateş püsküren Stone, “Valilik ya da sağlık birimleri telefonlara cevap vermiyor. Herkese test yapıldığını söylüyorlar ama bu bir yalan. Bunu değiştirecek tek şey vereceğiniz oy. Ne yaparsanız yapın bir katile oy vermeyin” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!