Shakira’yla karşılıklı iltifatlar

Güncelleme Tarihi:

Shakira’yla karşılıklı iltifatlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2010 00:00

Almanya’nın önemli medya ödülü olarak kabul edilen Bambi Ödülleri 62’nci kez sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Potsdam Metropolis Salonu’nda düzenlenen ve 800 seçkin davetlinin hazır bulunduğu 2010 Bambi Ödülleri bu yıl 16 ayrı dalda verildi. Hubert Burda Media Yayın Kuruluşu tarafından düzenlenen törende Alman Milli Takımı’nın ortasaha yıldızı Mesut Özil’e Uyum Ödülü verildi.
Eckes sürprizi
Mesut Özil ödülünü ünlü sunucu Nazan Eckes’in elinden aldı. Mesut’un takdim konuşmasını yapan güzel sunucu Eckes, “Türk milli takımı da Mesut’u çok istedi. Fakat Mesut doğup büyüdüğü ülkesi Almanya’yı tercih etti. Mesut’un Alman Milli Takımı’nda oynaması nedeniyle kendisiyle hem Almanlar hem de Türkler gurur duyuyor” dedi. Mesut ödülünü almak için sahneye çıktığında ise kendisine sarılan Nazan Eckes Türkçe olarak “Sen de bilmiyordun değil mi” diyerek Mesut’a sürpriz yaptığını söyledi.
Shakira övdü
Real Madrid takımında oynayan Mesut, konuşmasını Almanca, Türkçe, İngilizce ve İspanyolca teşekkür ederek bitirdi. Ünlü şarkıcı Shakira gösteri yaptığı ödül töreninde Mesut Özil’i överken Mesut’u dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak sundu. Özil’i sahneye davet eden Shakira; “Şimdi de karşınızda dünyanın en iyi futbolcularından biri Mesut Özil” derken sahneye çıkan Mesut Özil de; “Shakira Güney Afrika’ya giderken bizimle aynı uçakta uçtu ve havasıyla hepimizi etkiledi” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!