Seks düşkünü politika hayvanı

Güncelleme Tarihi:

Seks düşkünü politika hayvanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 00:00

Fransa’da cumhurbaşkanlığı dahi konuşulan Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn’ın evlilik dışı ilişkilerini anlatan bir kitap piyasaya çıktı. Kitapta Kahn için “Seks düşkünü politika hayvanı, gözleri lazer gibi kadın arar” gibi ifadeler yer alıyor.

Haberin Devamı

FRANSA’da 2012’de düzenlenecek cumhubaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’yi yenebilecek tek kişi olarak gösterilen kısaca “DSK” olarak anılan Dominique Strauss-Kahn’ın eski bir kadın çalışanı tarafından yazılan “DSK, Bir Cumhurbaşkanı adayının sırları” adında bir kitap piyasaya çıktı. Dominique Strauss-Kahn için “Dominique seks düşkünü büyük politika hayvanlarından biridir” ifadesini kullanan “Cassandre” kod adlı yazar şöyle devam ediyor: “Hep yeni bir kadın arayışındadır. Bir odaya, bir topluluğa, bir büroya girdiğinde ilk işi gözlerini lazer gibi dolaştırıp kadın arar ve 2 saniye bile geçmeden avını bulur. Avını gözüne kestirdikten sonra, ısrar etmeye başlar. Ve istediğini alır”.
Kahn’a şantaj iddiası
Kitapta ayrıca ünlü bir televizyon sunucusu olan Anne Sinclair ile evli olan 61 yaşındaki Dominique Strauss-Kahn’ın bir eş değiştirme kulübünden çıkarken görüntülendiği de iddia ediliyor. Sarkozy’nin partisi UMP’nin Sözcüsü Frederic Lefebvre, 2007 yılında, Strauss-Kahn’ın sözkonusu fotoğrafının ellerinde olduğunu söyleyerek, “Eğer o fotoğrafları yayınlarsak Strauss-Kahn bir haftada biter” ifadesini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!