Savaş ve doğal afet habercisi

Güncelleme Tarihi:

Savaş ve doğal afet habercisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2007 00:00

Çin astrolojisine göre dünya bugün itibarıyla domuz yılına girdi. Anne-baba olmak için iyi bir yıl olarak tanımlanan 2007’de astrologlar, ’daha fazla uluslararası sorun, doğal afet ve global para piyasalarında ani iniş bekleyin’ diyor.

UZAKDOĞU’da yaygın olan astrolojiye göre dünya bugün itibarıyla Çin zodyağının son sembolü olan domuz yılına giriyor. Astrologlar 600 yılda bir yaşanan "Altın domuz" yılının anne-baba olmak için iyi bir yıl olacağını belirtirken, dünya genelinde ise daha fazla uluslararası gerginlik ve doğal afete işaret ettiğini öne sürüyorlar.

Çin astrolojisi, altın, tahta, su, ateş ve toprak elementlerinin dengesine dayanır. Bu seferki domuz yılı ise suyun üzerinde duran ateşle sembolize ediliyor. Feng şui uzmanı Raymond Lo, "Suyun üzerinde duran ateş, sorun ve çatışma anlamına gelir. Bir önceki yıla göre daha fazla uluslararası problem ve mücadele yaşanabilir. Uluslararası sorunlar ve uyumsuzluk, bölgesel silahlanmaya, ayaklanma ve gerginliğe, bazı ülkelerde darbelere yol açabilir" dedi. Lo, yangın felaketleri ve büyük patlamaların da yaşanabileceği kehanetinde bulunuyor.

ŞANSLI ÇOCUKLAR YILI

Dünya en son 1947 yılında aynı özelliklere sahip domuz yılını yaşamıştı. O yıllarda ABD Başkanı Truman, anti-komünist doktrinini açıklamış, Sovyetlerin bunu reddetmesiyle Soğuk Savaş başlamıştı. Yine milyonlarca kişinin ölümüne yol açan Kalaşnikof silahı da bir domuz yılında icat edilmişti. Feng Şui uzmanı Lee Sing-tong, özellikle Ortadoğu’da din savaşının şiddetleneceği, büyük patlamaların yaşanacağı uyarısında bulunuyor. Feng Şui uzmanlarına göre, bu yıl doğacak çocuklar, güçlü ve şanslı olacak, hayatları boyunca diğer insanlardan yardım görecek.

Bilgi notu:

Çin zodyağında fare, öküz,

kaplan, tavşan, ejderha, yılan, at,

keçi, maymun, horoz, köpek

ve domuz olmak üzere

12 burç bulunuyor.

Domuz yılında doğan ünlüler

Demokrat Partili Senatör Hillary

Clinton, California Valisi Arnold Schwarzenegger, yönetmen

Woody Allen ve şarkıcı Elton John.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!