Sapık sevgilinin yaptıkları yıllar sonra ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Sapık sevgilinin yaptıkları yıllar sonra ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 01:35

İngiltere’de sevgilisine iki yıl boyunca defalarca tecavüz eden ve hamileyken dövüp çocuğunun zeka özürlü doğmasına neden olan Sean Johnstone'un yaptıkları kan dondurdu.

Haberin Devamı

Beş çocuk babası Johnstone'un (43), 2006-2008 yılları arasında birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Samantha Miller’e tecavüz ettiği saldırılardan bazılarını internetten canlı yayınla birçok kişiye izlettiği ortaya çıktı.

Toplam 27 ayrı eylemden suçlu bulunarak 17.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Johnstone'un boğazına bıçak dayayarak tecavüz ettiği Miller'ı köpeğiyle de cinsel ilişkiye girmeye zorladığı, aksi takdirde öldürmekle tehdit ettiği belirtildi.

Miller'ın hamileyken karnına attığı sert yumruk nedeniyle bebeklerinin beyninde hasarla doğmasına neden olan Johnstone’un bilgisayarında da çocuk ve hayvan pornosu içeren yüzlerce video bulundu.

2008 yılında çocuğuyla birlikte evi terk eden Miller'ın, yıllarca ismini gizli tutma hakkını kullandığı ve kısa süre önce hem kimliğini hem de yaşadıklarını açıkladığı belirtildi.

Haberin Devamı

"Korku filmi gibi iki yıl geçirdiğini" ifade eden Miller, 2012'den beri cezaevinde olan Johnstone'un hapisten çıktıktan sonra kendilerini bulmasından korktuğunu söyledi.

Sapık sevgilinin yaptıkları yıllar sonra ortaya çıktı

Miller'ın yaşadıklarından ötürü travma sonrası stres bozukluğu yaşadığı ve kendi kendine zarar verdiği ifade edildi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!