Saddam'ın Rollce Royce'u internette satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Saddamın Rollce Royceu internette satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2008 15:07

IRAK'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'e ait olduğu iddia edilen, üstü açılabilir Rolls Royce marka otomobil, bir internet sitesinde açık artırmaya çıkarıldı

Satıcısının, 185 bin sterlin fiyat koyduğu otomobili, Irak’ın devrik liderine ait olduğunu ispatlayan belgelerle birlikte yeni sahibine devredeceğini belirtti. İngiltere’nin Surrey kentinde otomobil satış bayisi bulunan Steven Brown, aracın Bağdat’tan yeni sahibine ulaştırılmasının 28 gün alacağını belirtti. Üstü açılabilen klimalı otomobil, ayrıca CD oynatıcı ve ısıtmalı deri koltuk döşemesine sahip. Bağdat düştükten sonra Saddam’ın başkentteki sarayının bodrumunda ABD askerleri tarafından bulunan otomobile, sahibine ulaştırılmadan önce bir de stereo ses sistemi eklenecek.

Otomobilin taliplerinden yoğun talep aldığını belirten Brown, kendisini arayanlar arasında Amerikalı bir albayın da bulunduğunu kaydetti. Steven Brown, İngiltere’de yaşayan Iraklı bir arkadaşının otomobili Irak hükümetinin düzenlediği açık artırmada satın aldığını anlattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!