Putin Hollywood yıldızlarını mest etti

Güncelleme Tarihi:

Putin Hollywood yıldızlarını mest etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2010 00:00

Uçak kullanan, judo yapan, ata binin ve avlanan Rusya Federasyonu Başbakanı Vladimir Putin son olarak Sharon Stone ve Kevin Costner gibi onlarca Hollywood yıldızlarının önünde piyano çalıp, İngilizce şarkı söyledi ve ünlülerin alkışlarını topladı.

Haberin Devamı

DİNLEYİCİLERİ BÖYLE COŞTURDU / WEB TV

HEM ÇALDI HEM SÖYLEDİ / FOTO GALERİ

Rusya’nın ikinci büyük şehri St. Petersburg’ta önceki gece kanser hastası çocuklara para toplamak amacıyla düzenlenen uluslararası konsere katılan Putin, bir düzine Hollywood
yıldızı önünde piyanonun başına geçti. Putin ünlü caz sanatçısı Louis Armstrong’un “Blueberrry Hill” parçasına eşlik etti. Ardından ABD’deki Rus köstebek krizininde Rusya’ya gönderilen 11 casusla birlikte seslendirdiği “Vatan nerede başlıyor” adlı Rus milliyetçi şarkısını söyledi.
Ornella Mutti ile aynı masada oturan Putin’in sahneye çıkmasna sunucunun “Sayın Putin sizin müzik konusunda becerikli olduğunuz söyleniyor. Bizi de sesinizle onurlandıracak mısınız?” diye sorması neden oldu.
Önce isteksiz davranan Putin, yoğun alkış temposu üzerine “Birçok insan gibi benim de sesim pek iyi değildir, dans etmesini de beceremem. Ama yine de bu iki işi yapmaya çalışırım” dedi. Kötü bir İngilizce’yle Louis Armstrong’un şarkısını seslendiren Putin, ardından Rusc a şarkılara geçti.
Geceye Sharon Stone, Kevin Costner, Monica Bellucci, Vincent Cassel, Goldie Han, Kurt Russell, Paul Anka, Mickey Rourke, Alain Delon, Ornella Muti ve Gerard Depardieu gibi Hollywood’un ünlü isimleri de katıldı. Hollywood ünlüleri Putin’i çok beğendiklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!