Polisten kartopu atan gençlere silahlı tepki

Güncelleme Tarihi:

Polisten kartopu atan gençlere silahlı tepki
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2009 15:24

ABD’nin başkenti Washington’da polis aracına kartopu isabet etmesi üzerine silahını çekerek gençlerin üzerine yürüdü.

Haberin Devamı

POLİSİN GENÇLERE SİLAH ÇEKTİĞİ ANLAR   

Kartopu oynayan gençlerin üzerine yürüyen ve polis olduğunu söylemeyen adam kalabalıktan birisinin 911’i araması üzerine olay yerine gelen başka bir polis tarafından sakinleştirildi. 

Yaklaşık bir saat süren olay, son internet iletişim trendi Twitter üzerinden duyuruldu. Olaya tanık olan birisi yaşananları şöyle anlattı: “Öğleden sonra yolda iki grup arasında yaşanan bir kartopu savaşı gördük. Sonra kara saplanmış bir polis arabası fark ettik. İnsanlar arabanın kardan çıkmasına yardım etti ve araç hareket etti. Bu sırada olay mahalline Hummer marka bir araba geldi ve gençler bu aracı kartopu yağmuruna tuttular. Elinde telsizi olan ve dedektif olduğu ortaya çıkan adam aracından dışarı atladı. Ardından silahını sallamaya başladı. Bir ara ortam gerçekten gerildi ama olay yerine gelen diğer polis adının Baylor olduğunu duyduğumuz dedektifi sakinleştirdi.”

Haberin Devamı

Başka bir tanık ise “Üniforması olmayan bir polis elinde silahla kalabalığa daldı. Kontrolden çıkmış halde bağırıyordu. Olay olabilecek en büyük yanlış anlaşılmalardan biriydi. Sadece birkaç çocuk aracına kartopu attı” diye anlattı.

Yaşanan kavga kartopu savaşına katılanların telefonları ile kare kare fotoğraflandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!