Podyum kazası mı yoksa kasıtlı mı

Güncelleme Tarihi:

Podyum kazası mı yoksa kasıtlı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2006 00:00

Hindistan’ın Bombay kentinde düzenlenen moda haftasında bir modelin göğsünün, diğerinin de fermuarının bozulması nedeniyle poposunun görünmesi üzerine olayda kasıt olup olmadığını anlamak için polis soruşturma başlattı.

Maharashtra eyaletinin başbakan yardımcısı R.R.Patil, "Moda gösterisi sırasında müstehcen bir durum olup olmadığına bakacağız, sonra da bunun kaza mı, yoksa kasıtlı mı olduğunu anlamaya çalışacağız. Bunun ilgi çekmek için yapılan bir oyun olduğunu anlarsak, sorumlular sert bir şekilde cezalandırılacak" dedi.

Soruşturmaya konu olan Lakme Moda Haftası, geçen hafta Bollywood yıldızlarının katıldığı defileyle başlamıştı. Peşpeşe düzenlenen defilelerde model Carol Gracias’ın altın işlemeli büstiyerinin düşmesi üzerine göğüsleri açıkta kalmış, Gauhar Khan isimli modelin ise giydiği elbisenin fermuarı bozulunca sırtı neredeyse poposuna kadar gözler önüne serilmişti.

Podyumda yaşanan "kazaların" basında hararetli tartışmalara neden olması üzerine yetkililer, podyumda yaşanan bu açık saçık görüntülerde bir kasıt olup olmadığını anlamaya çalışıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!