'Philip Seymour Hoffman'la sevgiliydik'

Güncelleme Tarihi:

Philip Seymour Hoffmanla sevgiliydik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2014 17:01

Aşırı dozda uyuşturucudan öldüğü tahmin edilen Oscar'lı aktör Philip Seymour Hoffman'ın cansız bedenini bulan arkadaşı David Bar Katz, ünlü oyuncuyla eşcinsel ilişki yaşadıklarını öne sürdü.

Haberin Devamı

Tabloid yayın organı National Enquirer'a konuşan oyun yazarı Katz, Hoffman'ı ölümünden önceki gece kokain kullanırken gördüğünü iddia etti.

Philip Seymour Hoffmanla sevgiliydik

Katz, 46 yaşındaki aktörü geçmişte de defalarca eroin kullanırken gördüğünü sözlerine eklerken, "Ama bağımlılığın bu aşamaya geldiğini hiç düşünmemiştim" dedi.

Katz, "Birlikte Super Bowl'a gidip, gerçekten güzel bir gün geçirmeyi planlıyorduk. Bu çok korkunç" diye konuştu.

Ancak Katz'ın iddiaları geçmişteki açıklamasıyla çelişti. Zira Katz, Hoffmann'ı bulduğunda gördüğü manzara karşısında şoke olduğunu ifade ederken, "Onu geçen hafta gördüğümde temiz ve ayıktı" demişti.

Haberin Devamı

DÖRT GÖZALTI
Bu arada ABD polisi, Hoffman'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında dört kişiyi gözaltına aldı.

BBC'nin haberine göre, oyuncunun şüpheli ölümü üzerine polisin Manhattan'da düzenlediği operasyonda dört kişinin gözaltına alınmasının yanı sıra yaklaşık 350 paket eroin ele geçirildi.

Oscar ödüllü 46 yaşındaki aktör Hoffman, üç gün önce Manhattan'ın Greenwich Village bölgesindeki evinde kolunda şırıngayla ölü bulunmuştu. Hoffman'ın yanında içinde eroin olduğundan şüphelenilen onlarca paket bulunmuştu.

2005'te en iyi erkek oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan ve Altın Küre'de en iyi performans ödülünün sahibi olan Hoffman, televizyon dizileri ve tiyatro oyunlarında da oynamıştı. Hoffman, Mayıs 2013'e kadar alkol ve uyuşturucu tedavisi görmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!