Oscar’lık ‘ikinci kadın’

Güncelleme Tarihi:

Oscar’lık ‘ikinci kadın’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2014 01:13

FRANSA Cumhurbaşkanı François Hollande ile gizli aşkları ortaya çıkan ve Hollande’ın sevgilisi Valerie Trierweiler’den ayrılmasını tetikleyen aktris Julie Gayet (41), Dışişleri Bakanlığı koridorlarında geçen “Quai d’Orsay” isimli komedi filmindeki rolüyle Fransız sinemasının en prestijli ödülü Cesar’a “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” dalında aday gösterildi.

Haberin Devamı

Gayet, çizgi romandan uyarlanan Bertrand Tavernier yönetmenliğindeki filmde eski Dışişleri Bakanı Dominique de Villepin’in yanında çalışan seksi danışman Valerie Dumontheil karakterini canlandırıyor.

‘BU ROLÜ İYİ BİLİR’

Françoise Fabian, Adele Haenel, Geraldine Pailhas Marisa Borini gibi adaylarla yarışacağının açıklandığı törene Gayet katılmadı. Twitter’da ise adaylığı alay konusu oldu. “Hayatta olduğu gibi ödülde de en iyi yardımcı kadın oyuncu” ve “İkinci rolde olmaya alışkın bir kadın, bence şansı çok yüksek” gibi tweet’ler atıldı. Aktris adaylığıyla ilgili yorum yapmayı reddetti. Cesar ödülleri, 28 Şubat akşamı düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!