Ölünün dirildiğini görüp korkudan öldü

Güncelleme Tarihi:

Ölünün dirildiğini görüp korkudan öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Çalıştığı hastanenin morgunda, yanlış teşhisle öldü zannedilerek tabuta konan bir adamı ayakta, Kur'an'dan ayetler okuyarak bulan Mısırlı bir hastabakıcı korkusundan öldü.

Mısır'da yayınlanan El Ekber gazetesi, Menufia şehrinde siroz komasına giren ve öldü sanılarak morga kaldırılan Abdel Sattar Badawi'nin, morgda 12 saat kaldıktan sonra kendine geldiğini bildirdi.

60 yaşında bir şoför olan Badawi'nin, ‘‘Gözlerimi açtım ve birşey göremedim. Beni morgun soğuk odasında bir tabuta koymuşlar. Yardım istedim, kimse gelmeyince tabutu açmayı başararak dışarı çıktım, ancak morgun kapısı kilitli olduğu için uzun süre orada kaldım ve Kur'an okumaya başladım. Sonra bir hemşire içeri girdi'' dediği belirtildi.

Morga gelen ve ‘‘ayakta, konuşan bir ceset'' gördüğünü zanneden hastabakıcının yaşadığı korku ve şokla kalp krizi geçirerek öldüğü öne sürüldü. Olayın şokunu atlatamayan Badawi'nin bir daha hastaneye gitmemeye yemin ettiği, yanlış teşhisi koyan doktorun da hastane yönetimi tarafından cezalandırıldığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!