Ölü bebeğin derisini yüzdüler

Güncelleme Tarihi:

Ölü bebeğin derisini yüzdüler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2000 00:00

Haberin Devamı

Japon polisi, ölü olduğu belirlenen 20 aylık bir bebeğin derisini yüzmek isteyen ikisi kadın, üç kişiyi yakaladı. Zanlıların bir tanesinin 59 yaşında bir kadın olduğu, diğer ikisinin ise her ikisi de 34 yaşında evli bir çift olduğu belirtildi.

3 sanığın, çiftin ölen bebeğini tekrar dirilteceklerine inanarak, makasla bebeğin derisini yüzdükleri belirlendi. Tokyo'nun güneyinde yer alan Kumamato bölgesinde meydana gelen olayda polis, Chiyoko Miyata'yı ve onun yanında çalışan Kenji Sugashira ve karısı Haruko'yu tutukladı.

Polis, çiftin 20 aylık erkek bebeklerinin Nisan ayı başlarında öldüğünü saptadı. Mistik inanışları olan çiftin patronu Miyata ise çok üzüldüklerini gördüğü çifte, bebeklerinin derisini soyarak onu tekrar hayata döndürmeyi teklif etmiş.

Miyata'nın direktifinde gerçekleştirilen korkunç olayda, önce baba bebeğin kafasını kesmiş, ardından göğüs ve karnını oymuş. Miyata, bebeğin bir astım hastası olduğunu öğrendiği için ona çeşitli dualara da okumuş.

Çiftin akrabalarının evde tuhaf bir takım olaylar olduğundan şüphelenmeleri üzerine polise ihbarda bulundukları bildirildi. Eve baskın düzenleyen polis, bebeğin bulunduğunda tanınmayacak halde olduğunu söyledi.

Bebeğin annesinin hemşire olduğunu öğrenen polis, zanlıların, yargılanmak üzere mahkemeye verildiğini belirtti. Japon yasalarına göre, ölü bir bedene zarar vermek ağır bir suç olarak adlediliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!