Ödül törenine giderken düştü

Güncelleme Tarihi:

Ödül törenine giderken düştü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 00:00

“Almanya Süperstar’ını arıyor” adlı yetenek yarışmasıyla yıldızı parlayan Anna-Maria Zimmermann’ın içinde bulunduğu helikopter yere çakıldı. Ödül törenine gitmekte olan şarkıcı yaşam savaşı veriyor.

Haberin Devamı

ANNA-Maria Zimmermann (21), 2006 yılında
Dieter Bohlen’in sunduğu “Almanya Süperstar’ını arıyor” isimli yetenek yarışmasında ünlendi. Kaza, kızıl saçlı şarkıcı, menajeri ve ses teknisyeniyle birlikte önceki akşamüstü Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti’nin Altenbeken Kenti’nde bir diskoda yapılacak ödül törenine giderken yaşandı. Diskoyu geçtiğini fark eden pilot, yakınlardaki müsait bir yere inmeyi denedi.
4’ü de ağır yaralı
Keskin bir dönüş yapan helikopter, görgü tanıklarının şaşkın bakışları altında ağaçlara takılarak 10 metre yükseklikten yere çakıldı. Bielefeld’de bir hastaneye kaldırılan Zimmermann’ın iç kanaması olduğu, birkaç ameliyat geçirdiği bildirildi. Genç kadın ölüm tehlikesini henüz atlatamadı. Pilot ile diğer iki yolcunun da durumları ağır.

Haberin Devamı

Helikopter paramparça

10 metreden çakılan ve parçalanan helikopterdeki pilot ile üç yolcusu yaralı kurtuldu. İç kanaması ve kırıkları bulunan Anna-Maria Zimmermann (yanda), çok acı çekmesin diye uyutuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!