Muhalefeti sarsan garaj tecavüzcüsü

Güncelleme Tarihi:

Muhalefeti sarsan garaj tecavüzcüsü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2009 00:17

İtalya’da, Başbakan Berlusconi’yi cinsel hayatına odaklanarak yıpratmaya çalışan ana muhalefet, kendi silahıyla vuruldu. Haftalardır aranan "garaj tecavüzcüsü" lakaplı sapık, bir Demokrat Parti yöneticisi çıktı.

İTALYA’da haftalardır aranan seri bir tecavüzcü, kurbanlarından alınan DNA örnekleri sayesinde yakalandı. 2007’de kurulan ve son genel seçimlerde yüzde 33 oy alan Demokrat Parti’nin Torrino bölgesi sorumlusu Luca Bianchini, 13 kadına tecavüz ettiği şüphesiyle tutuklandı.

DNA kanıtları ve kamera görüntülerine göre, 33 yaşındaki Bianchini, 28 Mayıs, 2 Haziran ve 2 Temmuz’da gece takip ettiği üç ayrı kadına, evlerinin "loş" garajlarında tecavüz etti. Aslen bir muhasebeci olan Bianchini’nin, 1996 yılında da tecavüz şüphesiyle tutuklanıp "zararsız" diye tahliye edildiği ortaya çıktı. Seks bağımlısı Bianchini’nin, partili kadınları, "Aman dikkat edin, garajlara girmeyin, bu günlerde çok riskli" diye uyardığı da belirlendi.

Hadımlaştırma tartışması

Olay, ülkede hadımlaştırma tartışmasını da beraberinde getirdi. Bürokrasiyi Azaltma Bakanı Roberto Calderoli, "Kimyasal kısırlaştırma, cinsel tecavüz vakalarına tek çaredir. 33 yaşındaki Luca Bianchini aynı suçu 20 yaşındayken işlemişti. O dönemde gerekli tedaviye tabi tutulmuş olsaydı, bugün bizleri üzen vahşetler yaşanmayacaktı" diye konuştu. Bianchini ise masum olduğunu iddia etti. Demokrat Parti, "Çürük yumurtalar her yerde olabilir" açıklaması yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!