Moda dünyasını şoke eden gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Moda dünyasını şoke eden gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2011 00:00

Çılgın tasarımlarıyla bilinen ünlü modacı John Galliano, Paris’te geç saatte içki içtiği kafede bir çiftle tartıştığı ve Yahudi karşıtı hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

Haberin Devamı

ÇARPICI KOSTÜM VE TASARIMLARIYLA JOHN GALLIANO

Fransız moda devi Christian Dior’un baş tasarımcısı olan Galliano, iddialara göre, Paris’in kafeleriyle ünlü Marais bölgesindeki bir kafenin terasında içki içerken, diğer masadaki çifte sözlü tacizde bulundu ve hakaret etmeye başladı. Bir polis memuru, tarafların birbirlerine tokat attığını da öne sürdü.

Aşırı alkollü çıktı
Gözaltına alınıp polis merkezine götürülen ünlü modacının yasal içki limitinin üzerinde alkol aldığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken ifadesi alınan Galliano, daha sonra polis eşliğinde evine götürüldü. Dior Moda Evi’nden yapılan açıklamada soruşturma sonuçlanıncaya kadar İngiliz tasarımcı Galliano’nun işinin askıya alındığı belirtildi. Dior’un patronu Sidney Toledano imzasıyla yapılan açıklamada, “Dior Modaevi, Yahudi karşıtı ve ırkçı açıklama ve yaklaşımlara karşı uyguladığı sıfır tolerans politikasına sıkı sıkıya bağlıdır. Soruşturmaya bağlı olarak John Galliano’ya tüm görevlerinden el çektirilmiştir” dendi.

    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!