Michael Jackson'ın doktoru: Suçsuzum

Güncelleme Tarihi:

Michael Jacksonın doktoru: Suçsuzum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2010 08:41

Pop kralı Michael Jackson'ın son doktoru olan ve Jackson'ı kasıtsız öldürmekle suçlanan Conrad Murray, Los Angeles'taki mahkemede suçsuz olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Los Angeles'taki mahkemenin savcıları tarafından Michael Jackson'ın istemeden ölümüne sebebiyet vermekten yargılanmasına karar verilen Murray, suçlamanın ardından avukatı Ed Chernoff aracılığıyla suçsuz olduğunu bildirdi.

Yeni duruşmanın tarihini 5 Nisan olarak belirleyen hakim Keith Schwartz, Murray'nın kefaletle serbest kalma bedelini de 75 bin dolar olarak açıkladı. Hakim Schwartz, ayrıca doktor Murray'nin çalışmasına da yasak getirdi ve doktora hitaben, “Herhangi birine sakinleştirici tavsiyesinde bulunmanızı istemiyorum” ifadesini kullandı.

Suçun sabit görülmesi halinde Murray en fazla 4 yıl hapis cezası alacak.
Ünlü şarkıcı 25 Haziran 2009'da Los Angeles'ta 50 yaşında, aşırı dozda aldığı ilaç ve propofol anestezisinden kaynaklanan zehirlenme sonucu ölmüştü.
Michael Jackson'a ölümünden birkaç saat önce propofol verdiğini kabul eden Dr. Murray, ancak buna neden olarak anestezi maddesini uyku ilacı olarak kullanan ünlü şarkıcının ısrarını gerekçe göstermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!